Konschaft sprijină organizațiile private, publice și non-guvernamentale să valorifice oportunitățile și să abordeze eficient provocările, pentru a-și îndeplini obiectivele.

Konschaft consideră că profesionalismul, know-how-ul și eficiența sunt principii de lucru elementare, care trebuie asumate de orice organizație.

Ce ne diferențiază cu adevărat?
3 norme de conduită profesională pe care le aplicăm în relația cu fiecare beneficiar, în fiecare proiect, de la start la îndeplinirea obiectivelor.

|   Caracter franc

Konschaft spune lucrurilor pe nume, fără a promite imposibilul

Asigurăm consultanță corelată cu realitatea și dezvoltăm soluții adaptate contextului, pe care le implementăm respectând angajamentele așa cum au fost asumate.

|   Loialitate

Konschaft semnează parteneriate, nu doar contracte

Activăm dezvoltând parteneriate pe termen lung, mutual benefice, construite pe rezultate și conduită etică. De aceea, aproximativ 60% din beneficiarii Konschaft sunt beneficiari de care ne leagă colaborări îndelungate.

|   Velocitate

Konschaft pune lucrurile în mișcare cu promptitudine.

Acționăm cu punctualitate și avem capacitatea de a ne adapta cu celeritate la schimbare, accelerând calculat.

CONFIDENȚIALITATE

Konschaft respectă principiul confidențialității. Astfel, păstrează confidențialitatea contractelor și protejează imaginea și datele aferente beneficiarilor.

MEDIA/ MIV/ IDENTITATE

Elementele de identitate vizuală și verbală ale Konschaft sunt disponibile pentru download, utilizarea acestora fiind permisă numai în forma originală, atât timp cât mediul, contextul sau scopul comunicării nu prejudiciază prestigiul Konschaft.

|   Download Logo Konschaft .cdr

|   Download Broșura de valori Konschaft .pdf