Strategie de Comunicare Publică

Proiect: Consultanță & Elaborare Strategie de Comunicare Publică

Beneficiar: Consiliu Județean din România

O autoritate publică din România, reprezentată de un Consiliu Județean, a contractat Konschaft în vederea elaborării strategiei de comunicare publică.

Prin intermediul strategiei, Consiliul Județean beneficiar își propune să eficientizeze comunicarea cu instituțiile partenere și cu societatea civilă. Obiectivul general: comunicare deschisă, prin informare corectă și dialog constructiv, pentru un județ administrat corect și dezvoltat în beneficiul întregii comunități.

În cadrul proiectului, Konschaft a conceput chestionarul aferent studiului sociologic necesar evaluării situației actuale, a dezvoltat și a implementat campania de informare și consultare a cetățenilor din județ, a realizat studiul sociologic și a elaborat strategia de comunicare propriu-zisă, în formă finală.

Strategia de Comunicare Publică realizată de Konschaft furnizează date corecte privind așteptările societății civile și ale partenerilor instituționali și propune un model de comunicare potrivit contextului local. Astfel, strategia va facilita buna comunicare necesară pentru inovare și creșterea performanței în administrația publică beneficiară.

Vezi mai multe proiecte

Povestim? >>