How do you see
the future?

Konschaft asigură servicii de consultanță în marketing care facilitează valorificarea oportunităților și abordarea provocărilor în mod eficient, atât în sectorul public, cât și în mediul privat.

Print & Materiale de marketing

 

Konschaft asigură beneficiarilor inclusiv servicii și soluții complete pentru promovare offline. De la consultanță și creație, la producție și implementare. 

Materialele, printate sau personalizate, sunt realizate cu aparatură high-tech, într-un spațiu de producție dedicat și se remarcă prin calitatea aparte a execuției.

Rezultate

Proiect: Design grafic & Print
Beneficiar: Agenție pentru Dezvoltare Regională

O agenție pentru dezvoltare regională a contractat Konschaft, pentru o perioadă de un an,  în vederea realizării materialelor de comunicare dedicate promovării Programului Operațional Regional 2014-2020.

În cadrul proiectului, Konschaft a realizat atât conceptul grafic, precum și producția materialelor, asigurând inclusiv livrarea acestora. Au fost create și tipărite reviste lunare, broșuri, calendare, precum și alte materiale de comunicare necesare pentru activitățile de informare organizate de beneficiar.

Suntem deschiși provocărilor.

Insights