How do you see
the future?

Konschaft asigură servicii de consultanță în marketing care facilitează valorificarea oportunităților și abordarea provocărilor în mod eficient, atât în sectorul public, cât și în mediul privat.

Marketing

 

Konschaft dezvoltă și implementează soluții de marketing fundamentate, care generează impact pozitiv și rezultate conforme cu obiectivele.

 

 Marketing B2B

|   Marketing B2C

|   Marketing online

|   Marketing offline

|   Marketing neconvențional

Rezultate

Proiect: Consultanță & Design grafic
Beneficiar: Producător FMGC

Un distribuitor FMGC a contractat Konschaft pentru soluții de marketing menite să crească vânzările, în contextul în care vânzarea produselor se efectua în regim B2B, prin prezentarea directă realizată de agenții de vânzări, cu ajutorul unor device-uri de tip palm.

Konschaft a propus o nouă abordare în promovarea și vânzarea produselor, susținută de print-uri quality. Au fost create cataloage de prezentare structurate pe categorii, în funcție de sectorul de activitate al potențialilor clienți. Această abordare a generat o creștere importantă a vânzărilor, atât în cazul produselor care se vindeau deja bine, cât și în cazul a numeroase produse cu raport avantajos preț-calitate, dar pentru care nu exista anterior o cerere semnificativă din partea clienților.

Suntem deschiși provocărilor.

Insights