Driving impact across
numerous industries

Konschaft livrează servicii de consultanță pentru beneficiari care activează atât în sectorul public, cât și în mediul privat, în industrii dintre cele mai competitive.

Astfel, Konschaft sprijină organizațiile beneficiare să își îndeplinească obiectivele. De la oportunități valorificate corect, la provocări abordate eficient.

Agricultură
& Zootehnie

Konschaft sprijină beneficiarii din domeniul agricol și din cel zootehnic să își valorifice producția și să dezvolte branduri care câștigă aprecierea pieței și generează vânzări cu profitabilitate ridicată.

Industria
Auto

Konschaft oferă consultanță pentru promovarea și vânzarea produselor dedicate mobilității, accelerând astfel creșterea cotei de piață pentru beneficiarii din industria automobilistică.

Industria
chimică

Konschaft oferă servicii de consultanță în marketing și vânzări care sporesc cererea pentru produsele dezvoltate de companiile din industria chimică, atât din partea consumatorilor casnici, cât și din partea celor industriali.

Comerț & Bunuri de larg consum

Konschaft sprijină companiile din retail să câștige atenția consumatorilor și să răspundă cerințelor de consum prin campanii de comunicare eficiente și oferte atractive.

Educație

Konschaft sprijină organizațiile care dezvoltă proiecte educative să le implementeze cu succes, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în rândul publicului vizat.

Industria energetică

Konschaft consiliază companiile din industria energetică să investească eficient în marketing și să gestioneze în mod productiv comunicarea cu publicul și provocările adresate de piață brandurilor pe care le reprezintă.

Servicii
financiare

Konschaft este aliatul companiilor care dezvoltă soluții bancare sau facilitează servicii financiare cu impact economic pozitiv, sprijinindu-le să investească inteligent în marketing.

Industria medicală,
Farmaceutice & Sănătate

Konschaft sprijină organizațiile dedicate sănătății să își promoveze eficient produsele și serviciile, astfel încât să ajute cât mai multe persoane să se bucure de sănătate.

Medicină
veterinară

Prin serviciile de consultanță în marketing oferite, Konschaft sprijină beneficiarii care activează în domeniul medicinei veterinare să crească vânzările produselor și serviciilor dedicate creșterii și îngrijirii animalelor, atât a celor din ferme, cât și a celor de companie.

IT&C

Konschaft oferă suport companiilor IT&C prin servicii de consultanță în marketing și vânzări, sprijinindu-le să interacționeze cu un număr cât mai mare de utilizatori și să își dezvolte organizațiile.

Proiecte cu
finanțare europeană

Konschaft sprijină beneficiarii care dezvoltă proiecte finanțate cu fonduri europene, prin POR, POCA, POIM sau POCU, să valorifice investiția în marketing, astfel încât să obțină rezultatele dorite, fie că este vorba despre vânzări sau obiective de comunicare.

Sectorul
Public

Konschaft sprijină organizațiile care activează în sectorul public, instituții de stat sau organizații non-guvernamentale, să implementeze proiecte care îmbunătățesc în mod real viața comunităților beneficiare.

Imobiliare
& Construcții

Konschaft sprijină dezvoltatorii imobiliari și companiile din domeniul construcțiilor să creeze proiecte atractive și să maximizeze rentabilitatea investiției în marketing.

Călătorii, Transport
& Logistică

Konschaft sprijină operatorii din transport, logistică și turism să crească interesul pieței pentru serviciile de mobilitate oferite și să pună în mișcare oameni, bunuri și afaceri care generează
profitabilitate ridicată.

HoReCa

Konschaft consiliază companiile din domeniul HoReCa să se diferențieze prin marketing și să creeze experiențe atractive pentru clienți, pentru a crește vânzările și gradul de ocupare.

Mediu

Konschaft sprijină companiile care desfășoară proiecte de mediu să comunice eficient în toate etapele de implementare, astfel încât să maximizeze gradul de conștientizare și cooperare în rândul comunităților vizate.

Povestim?

Konschaft răspunde fiecărui mesaj, în cel mai scurt timp posibil.
Astfel, câștigăm timp și accelerăm îndeplinirea obiectivelor.

Insights