How do you see
the future?

Konschaft asigură servicii de consultanță în marketing care facilitează valorificarea oportunităților și abordarea provocărilor în mod eficient, atât în sectorul public, cât și în mediul privat.

Events

 

Konschaft asigură consultanță și suport logistic pentru planificarea și management-ul evenimentelor business, a celor caritabile, precum și a evenimentelor academice.

Astfel, Konschaft sprijină beneficiarii să organizeze evenimente care facilitează îndeplinirea obiectivelor.

 

 Evenimente business-to-business

|   Evenimente business-to-consumer

|   Conferință de presă

|   Conferință academică

Rezultate

Proiect: Business Event
Beneficiar: Companie multinațională din sectorul tehnologic

O companie multinațională din industria producătoare de soluții dedicate mobilității a contractat Konschaft în vederea organizării unei gale aniversare, cu prilejul celebrării a 55 de ani de la fondare. Agenda evenimentul a inclus și o prezentare B2B, noua generație de produse fiind expusă în cadrul unui showroom dedicat.

Pentru implementarea acestui proiect, Konschaft a realizat layout-ul evenimentului, a creat toate materialele de comunicare necesare (invitații, roll-up-uri, materiale pentru outdoor, prezentări & speech-uri) și a gestionat logistica întregului eveniment, de la alegerea și organizarea spațiului, la asigurarea bunei desfășurări a galei.

Suntem deschiși provocărilor.

Insights