How do you see
the future?

Konschaft asigură servicii de consultanță în marketing care facilitează valorificarea oportunităților și abordarea provocărilor în mod eficient, atât în sectorul public, cât și în mediul privat.

Design grafic

 

Konschaft asigură servicii de design grafic care conferă impact vizual și pun în valoare branduri și materiale de comunicare.

Astfel, sprijinind beneficiarii să se remarce și să creeze percepții pozitive, Konschaft facilitează poziționarea corectă pe piață.

 

 Grafică pentru materiale de comunicare

|   Design de ambalaj

|   Design specializat

Rezultate

Proiect: Consultanță & Packaging
Beneficiar: Producător Pharma

Un producător din industria Human Health Pharma a contractat Konschaft pentru servicii de consultanță și dezvoltare de ambalaje dedicate unei game variate, cu peste 20 de produse destinate îngrijirii sănătății.

Konschaft a realizat analiza pieței și profilul consumatorului, a elaborat împreună cu beneficiarul brief-ul de creație și a dezvoltat de la 0 concepte de packaging pentru fiecare produs. Ambalajele realizate valorifică identitatea brandului și sunt practice, venind atât în sprijinul farmaciștilor, cât și al pacienților. De la grafică, la modul în care sunt structurate informațiile, designul ambalajelor permite identificarea rapidă a produsului dorit și facilitează utilizarea.

Suntem deschiși provocărilor.

Insights